Artikler

Børsen kokketalent, regionsfinalister, Ti Trin Ned

Skrevet af Rungthiwa Chummongkhon den .


Skal til regionsfinale på Resturant Ti Trin Ned d. 19 august med Børsen kokketalent.

Glæder mig til at lære og opleve det, da jeg bare elsker at lave mad.

 
Navigere mellem billederne ved brug af piltasterne.


Om
Børsens Kokketalent 2012 Dagbladet Børsen og Food Organisation of Denmark (FOOD) glæder sig over at det igen er tid til Børsen Kokketalent - konkurrencen for ambitiøse og kreative kokkeelever. Børsens Kokketalent sætter i år fokus på økologisk gris og opfordrer alle interesserede kokke under uddannelse til hurtigst muligt at indsende forslag til egne sæsonbetonede retter med økologisk gris.



Finalen holdes i århus d. 7 september 2012. se mere her: Foodfestival i Århus

Finalisterne er:

  • Michael Nørgaard fra Ti Trin Ned
    Udtaget ved regionskonkurrencen på Restaurant Frederikshøj. Se filmen her og læs Børsens beretning her.
  • Jeppe Gronemann Christensen fra Geranium
    Udtaget ved regionskonkurrencen på Restaurant A.O.C. Se filmen her og læs Børsens beretning her.
  • Anders Rytter fra Restaurant 1. TH
    Udtaget ved regionskonkurrencen på Munkebo Kro. Se filmen her.
  • Michael Skov Sørensen fra Restaurant Orangeriet
    Udtaget ved regionskonkurrencen på Dragsholm Slot. Se filmen her.
  • Rungthiwa Chummongkhon fra Hotel Ferdinand
    Udtaget ved regionskonkurrencen på Restaurant Ti Trin Ned

borsen.dk

Jeg var også med i 2011 video ses nedenfor.

{fcomment}