Artikler

Gæstekok på Strandgårdens Badehotel

Skrevet af Rungthiwa Chummongkhon den .

Jeg opdagede Læsø, i 2012 som deltager i Jomfruhummerfestival og besøgte Strandgaarden igen i år som gæstekok til en Thai/Nordic-aften.

Sammen Strandgårdens kokke, lavede vi mine retter og der var fuld hus.

Menuen bestod af:

Appetizer:
Pandan Citrongræs The. Soya limeblade marengs. Thai Ravioli med kylling/ingefær
Karry Kylling på spyd.

****
Tom Kha Gai (Thai luftig kokos suppe)

****
Unghane, sød kartoffel, sprødt crumble.

****
Kang Panang (Jomfruhummer med rød karry) Citron pure´, urtbouquet, grøn olie, kokus, is creme, skaldyr, rød karry.

****

Okse kantarel, ærter francaise, bede,  Faes asian sauce.

****

Ananas ingefær sorbet:

Chokolade mousse, syrlige ananas, karamelliseret hvid chokolade.


Navigere mellem billederne ved brug af piltasterne.
{fcomment}