Stenbiderrogn på brød
I dag kom vores stenovn i gang igen;-) vi fik pizza da naboerne vil smage med. Men ville bage brød også og mit valg var denne gang at lave brød med sesamfrø.
Brødopskrift
- 850 g hvedemel
- 250 g durummel
- 250 g rugmel
- 1 håndfuld solsikkefrø
- 3-4 sp maltsirup
- 8 dl lunken vand
- 3 dl hjemmelavet surdej se opskrift her :Surdej
- 30 g salt til sidst
æltes i 15 minutter i røremaskine , tag salt og kør 3 minutter. Lad dejen hæve 3-4 timer i køleskab
Stenbiderrogn:
300 g renset stenbiderrogn
½ rødløg
30g purløg
½ citron økologisk
revet citronskal økologisk
salt peber
røres sammen forsigtigt
Smør brødet med Græsk yogurt...
Se også Valnøddebrød.
Brød bagt i stenovn.
Brød boller m.m på opskriftsiden
Pizza bagt i stenovn