Artikler

Stenbiderrogn på brød

den .

I dag kom vores stenovn i gang igen;-) vi fik pizza da naboerne vil smage med. Men ville bage brød også og mit valg var denne gang at lave brød med sesamfrø.

Brødopskrift

  • 850 g hvedemel
  • 250 g durummel
  • 250 g rugmel
  • 1 håndfuld solsikkefrø
  • 3-4 sp maltsirup
  • 8 dl lunken vand
  • 3 dl hjemmelavet surdej se opskrift her :Surdej
  • 30 g salt til sidst

æltes i 15 minutter i røremaskine , tag salt og kør 3 minutter. Lad dejen hæve 3-4 timer i køleskab

Stenbiderrogn:
300 g renset stenbiderrogn
½ rødløg
30g purløg
½ citron økologisk
revet citronskal økologisk
salt peber
røres sammen forsigtigt

 

Smør brødet med Græsk yogurt...

Se også Valnøddebrød.
Brød bagt i stenovn.
Brød boller m.m på opskriftsiden
Pizza bagt i stenovn

{fcomment}