Artikler

Sushikursus for begyndere med Sushikok Zoë Escher

Skrevet af Rungthiwa Chummongkhon den .

Nu får vi mulighed for at lære at lave Sushi i Århus.. Sushikok Zoë Escher låner mit køkken for en dag ;-) det er Søndag den 28. april 2013.
Zoë Esher
Zoë har er et kursus til dig der har et ønske om, at lærer at lave forskellige slags lækker sushi. Du bliver så rutineret, at du kan gå direkte hjem og lave sushi med dine ynglings ingredienser.

Selvom sushi der er købt hos sushi restauranter såsom sticks’n'sushi, Sanshin sushi eller Sushitreat er velsmagende, så vil du ret hurtig finde ud af, at du spare penge i længden ved selv at lave det.

Hvem henvender kurset sig til?
...

Sushikursus for begyndere er for dig der er vild med sushi.

Til dig, der aldrig har lavet sushi før.
Til dig, der gerne vil lærer teknikkerne bag forskellige slags sushi.
Til dig, der gerne vil lærer at sammensætte dit eget sushi måltid.
Til dig, der ønsker at overraske venner eller familie med hjemmelavet lækker sushi.

Hvad lærer du på kurset?

Du lærer om de japanske ingredienser der bruges til sushi.
Du lærer om hvad du skal være opmærksom på, når du laver sushi med rå fisk.
Du lærer at klargøre forskellige slags råvarer.
Du lærer at lave velsmagende futomaki,insite-out, stor- og små ruller.

Sushi
Hvad får du ud af kurset?

Du bliver opmærksom på, hvilke japanske ingredienser der bruges til at sushi.
Du får en indsigt i hvordan ris koges efter japanske teknikker.
Du får en viden om, hvad du skal kigge efter når du køber fisk og skaldyr.
Du får en viden om, hvordan du klargøre råvarer på bedste vis.
Du får hemmelighederne bag den perfekte futomaki, hosomaki og uramaki.
Du lærer trin-for-trin at lave futomaki, hosomaki og insite-out ialt 48 stykker.

Der vil også være tid til det jeg kalder for “fri leg”, hvor du selv sammensætter forskellige sushiruller med de råvarer jeg har medbragt.

Jeg tager udgangspunkt i råvarer der kan købes hos den lokale fiskehandler og hos den lokale grønthandler, Føtex eller Kvickly. Således at du efterfølgende har mulighed for at lave selvsamme sushi.

Hvad skal du medbringe?

Du medbringer din egen sushimåtte, forklæde, skærebræt, skarp kniv og en opbevaringsbeholder, så du kan tage de mange lækre sushistykker som du har lavet med hjem.

Investering

Alt i alt får du et 2 timers sushikursus, hvor du lærer at lave hosomaki, uramaki og futomaki ialt 48 sushistykker. Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne så du efterfølgende kan lave selvsamme sushi derhjemme. Din investering for dette yderst delikate og velsmagende kursus er KUN 550 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 28. april 2013 kl. 15.00-17.00 hos Rungthiwa Chummongkhon (Fae), Oluf rings vej 32, 8370 Hadsten.
Tilmeldingsfrist: fredag den 19. april 2013, tilmelding kan kun ske via websitet her og zoeescher.com

Ved tilmelding af 2 personer er prisen 1000 kr., der opnås en besparelse på 50 kr. per person.

Sushikok Zoë Escher

Af: blog.fedeopskrifter.dk

{fcomment}