Gastronomisk Undergrund d. 25 April 2012 på Aarhus Tech

Skrevet af Rungthiwa Chummongkhon.

Var med i Gastronomisk Undergrund igen i Onsdages på Aarhus Tech.

Det er Fotograf Søren Gammelmark som tager de flotte fotos.

Alle kan komme med til en aften, det koster normalt kr. 350 pr person og man ved ikke på forhånd hvad der kommer på menuen. Maden bliver sponseret.  

Man kan trykke på foto og bruge piletast

© Copyright Søren Gammelmark

Med Gastronomisk Undergrund sættes der spot på den gastronomiske undergrundsscene og der skabes en innovativ legeplads for det spirende kokkevækstlag.

Gastronomisk Undergrund er et frirum for unge gastronomer under 26 år, hvor hverken chef, menukort eller gæster sætter begrænsninger for legen. Samtidig fungerer Gastronomisk Undergrund som et udstillingsvindue for de unge kokkekræfter og er med til at fastholde talenter i området.

Kokkenes kreationer bliver efterfølgende serveret for 40 gæster.

Overraskelser for de spisende
Gastronomisk Undergrund giver de unge kokke mulighed for at teste, smage, føle og lege med produkterne og servere lige præcis det for de spisende gæster, som de har lyst til.

Som gæst er du derfor heller ikke garanteret en sammenhængende menu. Men du er garanteret et spændende indblik i, hvad der rører sig i den gastronomiske undergrund.

Om du får serveret tre deserter eller fem forretter, er der ingen der ved på forhånd.

Videre udvikling
Gastronomisk Undergrund er en kombination af støtte til velgørende formål og undergrundsuddannelse. Al overskud går derfor videre til forskellige velgørende formål - besluttet fra gang til gang af de deltagende gastronomer. Alle kokke deltager uden honorar, og alle råvarer er sponsoreret.

Ideen
Ideen kommer fra de unge gastronomer selv. Konceptet er inspireret af den århusianske SPOT-festival, der giver unge musikere en platform, hvor de kan udvikle og finpudse deres talent.

De unge kokke og konditorer har mulighed for at teste, smage, føle og lege med produkterne og servere lige præcis det for de 40 spisende gæster, som de har lyst til at lave. Der er ingen grænser!

Biletter bliver hurtigt udsolgt så hold øje med Gastronomisk Undergrunds Facebook side.

Flere links: 
Gastronomisk Undergrund d. 25 April 2012 på Aarhus Tech.
Gastronomisk Undergrund 14. marts 2012 hos KEN Storkøkken.
Gastronomisk Undergrund 7. november 2012.
Gastronomisk Undergrund 26. september 2011, Kvindemuseet I Danmark.
Gastronomisk Undergrund i Den Gamle By 9. november 2011.


{fcomment}